VAN HET HOTEL NAAR DE GLASTUINBOUW

Fleur durfde, Leen Middelburg Chrysanten koos en HumanConnected Werving & Selectie bracht ze samen! 

 Per 1 februari jl. is Fleur gestart bij Leen Middelburg Chrysanten in de functie van een managementassistente met HR kennis. Ontzettend trots om te delen dat Fleur tot voor kort werkzaam in de hotelbranche is geselecteerd voor deze functie in de glastuinbouw. HumanConnected Werving & Selectie heeft deze werving en selectieprocedure, in samenspraak met Sander en Martien van Middelburg Chrysanten, gerealiseerd. HumanConnected werving & selectie biedt na indiensttreding 6 maanden ondersteuning door aan te sluiten bij evaluaties met als doel een duurzame arbeidsrelatie! 

 Blog Fleur: 

De eerste inwerkmaand is voorbij én wat was het een leuke en leerzame maand. De eerste twee weken van mijn inwerktraject heb ik elke dag met iemand meegelopen. Ik heb de vier locaties in het Westland en Made bezocht. Elke locatie heeft zo zijn eigen karakter, grootte en personeelsbestand. In een relatief korte tijd heb ik veel personen mogen ontmoeten mede door een dag mee te rijden op de vrachtwagen! Heel fijn en positief dat het inwerktraject zo is opgesteld. Tijdens een bezoek aan de bloemenveiling keek ik mijn ogen uit. Wat een andere wereld, zo indrukwekkend! 

 Deze werving en selectie-opdracht was een mooi avontuur. Ontzettend leuk om een medewerker uit een andere branche enthousiast te krijgen voor de glastuinbouw. Om deze arbeidsrelatie te laten slagen, dragen we bij door in de eerste zes maanden aan te sluiten bij evaluaties tussen de medewerker en de ondernemer. 

Vanuit HumanConnected Werving & Selectie werken we met drie werkwijzen gebaseerd op de wensen van onze klanten. Persoonlijke aanpak en maatwerk, daar staan we voor! 

Meer nieuws

Menu