Onze expertise

In de lente van 2019 kwam HumanConnected Werving & Selectie tot bloei!

Annemiek en Ronald delen in hun samenwerking de drijfveren

  • Persoonlijke aanpak
  • De passie om mensen te helpen bij ontwikkeling
  • Geloof in de kracht van mensen
  • Werk moet uitdagend zijn en blijven

Onze expertise is krachtig! Jarenlange ervaring in de glastuinbouw, sierteelt, productiewerk, logistiek, welzijn en zorg. Op het gebied van management hebben we ervaring in het werven en selecteren van leidinggevenden, bv een teamleider, voorman en/of bedrijfsleider. Ook het werven van specialistische functies behoort tot onze expertise, vanwege de inhoudelijke kennis altijd in overleg met de opdrachtgever.

Wie zijn wij

Annemiek van den Broek:

34 jaar werkzaam in de zorg als manager, innovatieve projecten ontwikkeld en begeleid in de ouderenzorg. Ervaring in individuele coaching. Annemiek ondersteunt graag in persoonlijke ontwikkeling en gelooft in de kracht van mensen.

Ronald Saarloos:

25 jaar werkzaam als ondernemer, eigenaar van Dailyflex Personeelsdiensten BV en de nodige ervaring in de wereld van sierteelt, tuinbouw, logistiek en productiewerk. Ronald is sociaal bewogen en werkt op basis van duurzame relaties.

Direct contact opnemen?

Jupiter 128, 2675 LV Honselersdijk

Tijd voor een ontwikkeling in je carrière?

Onze dienstverlening is gericht op het vinden van geschikte kandidaten in het midden – en hoger kader en specialistische functies.

Menu