Expertise

HumanConnected is gestart in de lente van 2019. In de afgelopen 3 jaar expertise opgedaan in werving & selectie, waarbij de werkwijze is gebaseerd op:

  • Een persoonlijke aanpak
  • De passie om mensen te helpen bij ontwikkeling
  • Geloof in de kracht van mensen
  • Werk moet uitdagend zijn en blijven

Bekende branches zijn inmiddels de glastuinbouw, sierteelt, techniek, productiewerk en logistiek. Daarbij behoren ook de specialistische functies op het gebied van humanresources, financiën, ICT en leidinggevende – /managementfuncties.

Annemiek heeft 35 jaar werkervaring in de zorg als manager, onder andere in het ziekenhuis, de ouderenzorg en gehandicaptenzorg. Door deze werkervaring en breed netwerk een ZZP- zorgteam opgebouwd, waarbij Annemiek bemiddelaar is voor dit team. Ook is Annemiek beschikbaar voor interim opdrachten in de zorg.

Wie is HumanConnected

Annemiek van den Broek:

34 jaar werkzaam in de zorg als manager, innovatieve projecten ontwikkeld en begeleid in de ouderenzorg, ziekenhuizen en gehandicaptenzorg. Ervaring in individuele coaching. Annemiek ondersteunt graag in persoonlijke ontwikkeling en gelooft in de kracht van mensen.

Direct contact opnemen?

Prins Willem Alexanderhof 56, 2635 JN, Den Hoorn

Tijd voor een ontwikkeling in je carrière?

De dienstverlening is gericht op het vinden van geschikte kandidaten in het midden – en hoger kader en specialistische functies.

Menu