Wat willen we betekenen voor de klant?

Een collega nodig in het midden of hoger kader?

Een administratief medewerker,  een financieel medewerker of een collega met specifieke, unieke kennis?

Human Connected Werving & Selectie is gespecialiseerd in het werven en selecteren van nieuwe medewerkers voor uw bedrijf.

Wij staan voor een persoonlijke en responsieve aanpak: wij komen bij u langs en bespreken uw wensen bij een vacature: wat gaat de nieuwe collega doen, wat moet zij/hij kunnen en weten en welke persoonlijkheid past in uw bedrijf. Daarnaast besteden we ruim aandacht aan de sfeer en de cultuur in uw bedrijf. Op basis van deze informatie gaan wij aan de slag en dragen kandidaten voor.

HumanConnected Werving & Selectie beschikt over een database van kandidaten op zoek naar een nieuwe werkplek, een volgende stap in zijn/haar carrière of een baan in een andere branche. Tegelijkertijd kennen we de arbeidsmarkt, waarbij vraag en aanbod niet altijd naadloos op elkaar aansluit. Daarom onderscheiden we ons door in te zetten op de ontwikkeling van kandidaten. Sommige functies kennen een krapte in de arbeidsmarkt. Verschuiven van personeel in bijvoorbeeld de functie van teamleider voor de ondernemer/klant heeft niet zoveel zin, opleiden wel! We willen samen met u talenten ondersteunen tijdens een ontwikkeltraject in uw bedrijf.

Wij komen graag kennis maken. Wij informeren u tevens over onze dienstverlening en onze stevige garantieregeling.

Direct contact opnemen?

Jupiter 128, 2675 LV Honselersdijk

Op zoek naar een nieuwe collega?

Onze dienstverlening is gericht op het vinden van geschikte kandidaten in het midden – en hoger kader op basis van een duurzaam contract.

Bekijk ons proces

Kennis maken

Vacature maken en delen

Werven en selecteren

Voorstel kandidaat

Match

Menu