Grenzen verleggen bij Expeditie Marines 2019

Op 5 mei 2019, een jaar geleden, zijn Ronald en Annemiek teruggekomen van vier dagen Expeditie Marines in de Belgische Ardennen. Vier dagen onbereikbaar, vier dagen dag en nacht afzien, vier dagen dag en nacht grenzen verleggen. Toch na vier dagen alleen maar winst; fysiek sterker, geestelijk wijzer, leerzaam met en van elkaar en een hele stoere ervaring in de pocket. Het heeft ons verrijkt in ons doen en laten!

Nieuwsgierig? Kijk naar een impressie van onze belevenis.

Wat wij kunnen, kan jij ook! Je bent van harte welkom voor een afspraak. Niet in de Ardennen, maar op kantoor in Honselersdijk. Wij ondersteunen je om jouw grenzen te verleggen. Je kunt veel meer dan je denkt.

HumanConnected ondersteunt je in de zoektocht naar een volgende stap in je carrière.

 

Meer nieuws

Menu