Geen dag spijt gehad van mijn overstap van de hotellerie naar de glastuinbouw…….

Per 1 februari jl. is Fleur gestart bij Leen Middelburg Chrysanten/Zentoo in de functie van een managementassistente met HR kennis. Ontzettend trots om te delen dat Fleur tot zes maanden geleden werkzaam was in de hotelbranche. Stoer om te kiezen voor een totaal andere branche.
HumanConnected Werving & Selectie heeft deze werving en selectieprocedure, in samenspraak met Sander en Martien van Middelburg Chrysanten, gerealiseerd. HumanConnected Werving & Selectie biedt na indiensttreding 6 maanden ondersteuning door aan te sluiten bij evaluaties met als doel een duurzame arbeidsrelatie!

Blog Fleur:

“Inmiddels ben ik alweer 6 maanden voor Leen Middelburg Chrysanten/Zentoo aan het werk en ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn overstap van de hotellerie naar de glastuinbouw. De Glastuinbouw is een wereld op zich. Elke dag werken alle medewerkers keihard voor het proces van stekje tot prachtige Chrysanten. Geen dag is hetzelfde, het proces stopt nooit en iedereen in de kas heeft zo zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. De trots en de passie die je kunt zien en voelen is heel aanstekelijk. Het werk is zeer uitgebreid en gevarieerd, dat maakt het leuk en uitdagend. Van facturen inboeken, het bijhouden van Social Media en het voeren van personeelsgesprekken tot aan alle vragen die ik binnenkrijg via de email of telefoon, de salarisverwerking en het uitspitten van bepaalde zaken.

Heerlijk vind ik die afwisseling en de vrijheid om mezelf verder te ontwikkelen.

HumanConnected heeft mij de afgelopen 6 maanden begeleid in het inwerkproces. We hebben elkaar een aantal keren gezien, gesproken en contact via de email. Ik heb het contact altijd heel fijn en waardevol ervaren.

Goede adviezen of juist het steuntje in de rug. Soms wilde ik net iets té graag en vooral té snel. Het traject van 6 maanden is dan wel afgerond, én heel positief. Het contact blijft bestaan!

 

 

Meer nieuws

Menu